Ehostukset

PÄIVÄEHOSTUS, JUHLAEHOSTUS 30 min – 1 h, 50 – 100 €
HÄÄEHOSTUS 100 € sis. koemeikin

Varaa aika tai kysy lisätietoja Sonjalta:

 

Huolellisesti tehty ehostus tuo kasvosi parhaat puolet esille – koet olosi hienoksi ja itsevarmaksi. Onnistunut meikki vaatii teknisten taitojen lisäksi vahvaa visuaalista silmää. Moni kokee meikkaustyylinsä isoksi osaksi omaa identiteettiään, sekä keinoksi ilmaista itseään. Siksi haluamme kuunnella asiakkaamme toiveita, ja suunnitella juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden.

Ehostukset ovat tärkeä osa ikimuistoisia juhlia ja tilaisuuksia, joita on ihana jälkeenpäinkin muistella ja jakaa. Juhlameikkaus ammattilaisen luona on myös oiva hetki rentoutua ja nauttia hemmottelusta juuri ennen häitä tai muuta tärkeää tapahtumaa. Meiltä saat kevyitä ehostuksia päivämenoihin, hienoja juhla- ja iltameikkauksia, sekä ihania juuri toiveittesi mukaisia hääehostuksia. Häämeikki sisältää aina koemeikin.

Suosittelemme koemeikkausta kaikkiin isompiin tapahtumiin. Näin voimme rauhassa keskustella toivomuksista, kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja antaa jo etukäteen selkeä kuva tulevasta häämeikistä. Sinulla on koemeikin jälkeen koko päivä aikaa fiilistellä ja pohtia värejä ja tummuuksia ennen varsinaista juhlapäivää.

Jos haluat, voit ottaa ehostukseen mukaan kuvia ja näyttää ideoita. Näin pääsemme helpommin yhteisymmärrykseen halutusta lopputuloksesta. Kerro rohkeasti mielipiteesi, jotta ehostuksesta tulee juuri sinun näköisesi.

Tärkeintä on, ehostus sopii asuusi ja kuvastaa sinua kauniisti. Näin tunnet juhlapäivänä olosi itsevarmaksi ja saat päivästäsi niin ikimuistoisen kuin olet toivonutkin.

Varaa aika tai kysy lisätietoja Sonjalta: