Häät ja juhlatilaisuudet

Tarjoamme Salonki Fabelessa täydellisiä, juuri sinun tarpeittesi mukaan räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, jotta näyttäisit juhlissasi mahdollisimman viehättävältä.

Sonja toteuttaa unelmiesi kampaukset ja ehostukset, Katja hoitaa ihosi ja kyntesi juhlakuntoon.

Juhlaehostus näyttää aina paremmalta, kun se tehdään hyvin kosteutetulle, hoidetulle iholle. Kasvohoitoon kannattaa tulla noin viikko tai kaksi ennen juhlaa. Tällöin iholle tehdään tehokas, mutta hellävarainen kuorinta, tarvittaessa syväpuhdistus ja tehokas kosteutus. Sopivimmat kasvohoidot valikoimistamme ovat Verraton kasvohoito, Kuulas ja Raikas tai Ultraäänikasvohoito.

Kädet saavat etenkin hääjuhlissa ja -kuvissa, paljon huomiota. Manikyyri ja kynsillesi hellävarainen Shellac-kestolakkaus saa kätesi ja kyntesi näyttämään huolitelluilta ja kauniilta.

Jos juhla-asusi tuntuu hiukan kiristävältä, saat nopean pika-avun selluliitti- ja vartalonmuokkaushoidosta. Tässä tehokkaimmassa kaksi tuntia kestävässä vartalohoidossamme jokaiselta asiakkaaltamme tähän mennessä on esim. vatsanympärysmitta pienentynyt vähintään yhden sentin hoidon aikana.

Varaa aika tai kysy lisätietoja Sonjalta:

 

Lue lisää palveluista: