Kampaukset

PIKAKAMPAUKSET, JUHLAKAMPAUKSET JA HÄÄKAMPAUKSET 50 – 100 €
KOEKAMPAUS 60 €

Varaa aika tai kysy lisätietoja Sonjalta:

 

Hiuksilla on aina ollut tärkeä osa juhlissa ja häissä –  ja me Salonki Fabelessa palvelemme asiakkaitamme mielellämme tässäkin asiassa.

Olet ehkä haaveillut puoliksi ylös nostetuista tai kokonaan kiinnitetyistä hiuksista. Tai kenties mielessäsi on erityisen kaunis kiharakampaus. Olipa kyseessä pikakampaus, tanssijaiset, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, häät tai muut juhlat, olemme käytettävissäsi ja teemme täydellisen kampauksen toivomustesi mukaan.

 

Hääkampaus

Hääkampaukseen saa varata aikaa 2-3 tuntia. Koehääkampaus tehdään pari viikkoa ennen juhlaa. Halutessasi voimme tehdä kampauksen lisäksi myös ehostuksen, jolloin aikaa kuluu 3-4 tuntia.

Kaasot sekä luonnollisesti myös sulhanen ovat tervetulleita meille juhlakaumpauksiin ja hiustenlaittoon. Mukanasi oleva pieni seurue on myös tervetullut paikan päälle, Valitettavasti emme voi ottaa vastaan isoja seurueita, sillä tilamme eivät ole suurensuuret.

Halutessasi voimme tulla tekemään kampaukset ja ehostukset myös kotiisi ja juhlapaikkaasi.

 

Vinkkejä tulevalle morsiamelle:

Pue päällesi napitettava paita. Näin vaatteiden vaihto valmiin kampauksen kanssa onnistuu helpommin. Voit vaihtaa häämekon yllesi meillä salongissa

Hääpäivänä syöminen ennen juhlaa saattaa helposti unohtua. Voitte hyvin ottaa salonkiimme mukaanne jotain pientä purtavaa.

Voit valita hääkampaukseen koristeeksi esimerkiksi tiaran, hunnun, hiuskorun tai kukkia. Ota koriste mukaan jo koekampauksen. Yhtä tärkeää on muistaa ottaa nämä mukaasi myös varsinaisena kampauspäivänä.

Halutessasi hiuksiisi voidaan laittaa kukkia, joiden koko, muoto ja määrä suunnitellaan koekampauksessa. Näin voit antaa floristillesi selkeän kuvan kampaukseen sopivista kukkakoristeista.

 

Varaa aika tai kysy lisätietoja Sonjalta: