Jalkahoidot

Fabelen palveluihin kuuluvat monipuoliset, tehokkaat ja hemmottelevatkin jalkahoidot. Jalkahoidoissa poistetaan kovettumat sekä hoidetaan kynnet ja kynsinauhat. Halutessasi kynnet viimeistellään lakkauksella tai kestolakkauksella. Jalkahoidot päättyvät rentouttavaan hierontaan.

OIVALLINEN JALKAHOITO 60 min, 67 €

Oivallinen on perusjalkahoito, johon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, rentouttava hieronta sekä hoitovoide.
+7€ lakkaus, saat lakkapullon omaksi
+27€ geelilakkaus


VERRATON JALKAHOITO 90 min, 82 €

Täydellinen jalkahoitonautinto, joka on samalla tehohoito kuivalle ja halkeilevalle iholle.
Verrattomaan jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, ihoa pehmentävä kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kosteuttava lämpönaamio jaloille, rentouttava hieronta sekä hoitovoide.
+7€ lakkaus, saat lakkapullon omaksi
+27€ geelilakkaus


VIEHÄTTÄVÄT VARPAAT -varpaankynsien hoito 30 min, 40 €

Viehättävät varpaat on varpaiden kynsien hoito, joka sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä loppuvoiteen.
+ 7 € lakkaus, saat lakkapullon omaksi
+27€ geelilakkaus


Geelilakkaus

VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS 45 min 55 €, jalkahoidon yhteydessä +27 €

Geelilakkaus on tavallista kynsilakkaa huomattavasti kestävämpi ja kiiltävämpi lakkaus. Lopputulos on huoliteltu ja siisti. Geelilakkauskäsittelymme on hellävarainen eikä se ei vaurioita omaa kynttä.

Geelilakka levitetään kynsilakan tapaan, mutta jokainen lakkakerros kovetetaan aina UV-valon alla ennen uuden kerroksen levittämistä. Varpaankynsissä geelilakkaus kestää yleensä niin hyvin, että se käytännössä kasvaa pois, ellei sitä erikseen poisteta. Poisto tapahtuu liottamalla tai varovaisesti kynsiporalla viilaamalla. Älä koskaan revi geelilakkaa väkisin irti kynnen pinnasta.

Varpaankynsien geelilakkauksen yhteydessä leikataan ja viilataan kynnet haluttuun mittaan ja muotoon ja siistitään kynsinauhat.