Kuumakivihieronta

 

KUUMAKIVIHIERONTA 60 min 70 €

 

Kuumakivihieronta on oikea spa-nautinto keskellä kaupunkia.

Kuumakivihieronta on sananmukaisesti hierontaa lämpimillä kivillä. Lämmitetyt kivet vievät lämpöä syvälle lihaksiin rentouttaen sekä mieltä että kehoa. Lämpö ja kivien hierova vaikutus tehostavat aineenvaihduntaa, vilkastuttavat verenkiertoa ja vähentävät lihasjännitteitä ja -kireyksiä.

Kuumakivihieronta on ihana hoito lahjaksi tai hemmotteluhoidoksi itselle erityisesti syksyn tuulisina päivinä ja talven pakkasilla. On aivan ihastuttava tunne, kun lämpö valtaa koko kehon.

Kuumakivihierontamme toteutamme kotimaisilla Hukka-vuolukivillä, joka varaa itseensä noin 2,5 kertaa enemmän lämpöä kuin perinteinen kiviterapioissa käytetty laavakivi. Näin ollen vuolukivi-hieronnassa kivien lämpö säilyy koko hoidon ajan.

 

Kuumakivihieronnan jälkeen

Hoidon jälkeen on yleensä raukea, ehkä jopa väsynyt olo. On hyvä antaa kehon rauhassa palautua leväten ja tekemättä mitään kovin suuria fyysisiä ponnistuksia. Juo runsaasti vettä ja lepäile.
Kuumakivihieronta ei sovi, jos sinulla on jokin seuraavista
Kuume tai flunssa, akuutti vamma tai avoin haava, auringonpolttama iho, syöpä tai kasvaimia, sydänsairaudet, heikentynyt tuntoaisti, ihottumat, tarttuvat ihosairaudet, voimakasta turvotusta tai jos kuuman ja kylmän vaihtelut sinulta on terveydentilan vuoksi kielletty