Ripsien kestotaivutus

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 60 min 55 €

Ripsien kestotaivutuksessa ripset käsitellään siten, että ne pysyvät taivutetussa, kaarevassa muodossaan koko ripsen elinkaaren ajan. Taivutus saa ripset näyttämään pidemmiltä ja silmien katse ikäänkuin avautuu. Taivutuksen yhteydessä tehtävän kestovärjäyksen ansiosta lopputulos on erittäin huoliteltu ja ilmettä kohottava.

Kestotaivutuksessa käytetään muottina silikonista tyynyä, minkä vuoksi ei ole vaaraa, että ripset kihartuisivat rullalle, kuten joskus kuulee ripsipermanentissa tapahtuneen. Jokaiselle asiakkaalle valitaan hänen omien ripsien pituuteensa parhaiten sopiva muottityyny.

Jos haluaa ripsiin kestovärjäyksen, se kannattaa ottaa kestotaivutuksen yhteydessä. Lopputulos on taivutuskäsittelyn yhteydessä aina astetta tummempi ja syvempi, sillä väri tarttuu taivutettuun ripseen paremmin.

Ripsien kestotaivutus ilman kestovärjäyksiä kestää noin tunnin, värjäysten kanssa 1,5 tuntia. Tämän ajan voit rauhassa rentoutua.

Kestotaivutus kestää hyvänä keskimäärin 8-10 viikkoa, sen ajan, kun ripset luonnollisesti uusiutuvat. Kestotaivutus siis tavallaan kasvaa ripsistä ulos: taivutettu ripsi putoaa ajan myötä pois ja tilalle kasvaa uusi. Kun ripset ovat kokonaan tai liki kokonaan omassa luonnollisessa tilassaan, käsittelyn voi halutessaan uusia.

Ikärajamme sekä ripsien kestotaivutukseen että kestovärjäyksiin on 16 vuotta.