Sokerointi miehille

 

Miesten sokerointien hinnat

Sokeroinnit miehille

 

Sokerointipaketit


– 10 % kun sokeroidaan vähintään kolme aluetta

Muut sokerointipaketit löydät täältä >>

 

 

 

Mitä sokerointi on

Sokeroinnissa ihokarva poistetaan kokonaan ihonlämpöisen sokerimassan ja oikean tekniikan avulla. Sokeritahna koostuu luonnollisista ainesosista, vedestä ja fruktoosista/glukoosista, joten periaatteessa sitä voisi vaikka syödä.

 

Mitä sokeroinnissa tapahtuu

Sokeroinnissa iholle levitetään kädellä paksua siirappimaista sokerointimassaa. Massan levitys tapahtuu vastakarvaan ja karvanpoisto tehdään myötäkarvaan, karvan kasvusuuntaan. Tällöin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny.

 

Sattuuko sokerointi

Sokerointi ei ole varsinkaan ensimmäisillä kerroilla täysin kivutonta. Karvanpoisto suoritetaan aina kuitenkin niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi muuttavat karvan hentoisemmaksi ja harvemmaksi, jolloin toimenpide muuttuu lopulta huomattavasti helpommaksi.

 

Miten pitkää karvan pitää olla

Tarpeellinen karvanpituus on 5mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään kädenkäänteessä poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa ”luonnontilassa”. Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän, mutta tyhjästä on paha (ja kivulias) nyhjästä!
Miksi miesten hinnat ovat eri kuin naisten hinnat (H3)
Karvanpoisto on miehille osittain hieman haastavampaa ja työhön käytetty aika on usein naisiin käytettävää aikaa pidempi. Tämän takia hinnastossa voi olla eroja naisten ja miesten välillä.
Miten hoidan sokeroitua ihoaluetta (H3)
Vältä tiukkoja vaatteita ja voimakasta liikuntaa heti hoidon jälkeen. Älä raavi tai hankaa ihoa sokeroinnin jälkeen. Vältä lämpöä (kuuma kylpy, solarium, auringonotto tai sauna).

Sokerointien välillä ihoa olisi hyvä kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti, sillä tämä ehkäisee tehokkaasti karvojen kasvun sisäänpäin.

Sokerointien yhteydessä kuulee puhuttavan sisäänpäin kasvaneista karvoista. Tällöin kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät uuden karvan esiintulon. Saatat tuntea ihosi kutiavaksi ja ihoon voi tulla näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tällaisille reaktioille.