Erikoiskasvohoidot

ULTRAÄÄNIHOITO 75 min 90 €

Miellyttävän ja rentouttavan ultraäänihoidon vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Ultraääni kiihdyttää kasvojen aineenvaihduntaa, turvotus laskee ja kasvojen lihaksisto jäntevöityy ja uudistuu nopeammin. Ultraääni tehostaa hoitotuotteiden vaikuttavien aineiden imeytymistä. Ultraäänikasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kasvojen kuorinnan, kasvojen aineenvaihduntaa kiihdyttävän ja tehoaineita imeyttävän ultraäänihoidon sekä hoitovoiteet.

 


GLYKOPEEL ANTI-AGING – KASVOJEN KUORINTA

Glykopeel-kuorinnalla hoidetaan juonteita, kimmoisuuden vähenemistä, ihon elotonta sävyä, pigmenttimuutoksia, lieviä aknemuutoksia ja ihon epätasaisuuksia. Glykopeel kasvojen kuorinta parantaa näkyvästi ihon laatua ilman näkyvää ihon kuoritutumista tai hilseilyä. Hoidolla on välitön heleyttävä vaikutus ja sarjahoitona iho kiinteytyy asteittain.

45 min 65 € (kasvot)

 

45 min 75 € (kasvot ja kaula)

 

60 min 90 € (kasvot, kaula, decolte)

 


RADIOFREKVENSSIHOITO 60 min 80 €

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ihoa, stimuloi kollageenin tuotantoa sekä pienentää ihohuokosia. Hoito parantaa verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta paranee. Lopputuloksena on tasainen ja kuulas iho. Radiofrekvenssihoito tuntuu iholla miellyttävänä lämpönä.
Parhaimmat tulokset saat sarjahoitona.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, radiofrekvenssikäsittelyn koko kasvoille, heleyttävän naamion sekä hoitovoiteet.

 


MIKRONEULAUSHOIDOT

45 min 90 € (kasvot)

 

45 min 110 € (kasvot ja kaula)

 

60 min 140 € (kasvot, kaula, decolte)

 

Mesoterapia on yksi tehokkaammista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista, kosteuttavista ja vanhenemismuutosten kehittymistä hidastavista menetelmistä. Mesoterapia stimuloi kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista, kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä ja ihon sävyä.

Mesoterapiassa eli mikroneulauksessa hoitoseerumin aktiiviaineet viedään ihon syvempiin kerroksiin automaattisella neulauskynällä, sarjapistoksina. Hoitoseerumina Fabelessa käytetään Caregen Ltd:n kehittämää bioaktiivisia peptidejä sisältävää Dermaheal mesoterapialiuosta, jolle on myönnetty CE-laadunvarmistusmerkintä.

Hoidon jälkeen iholla voi olla ohimenevää kuumotusta, punoitusta ja täplikkyyttä. Ihon toipumista nopeuttamaan ja em. oireita lievittämään suosittelen ostamaan ensimmäisen mikroneulauskerran yhteydessä hoitovoiteen (46 €).

Parhaimman tuloksen saat sarjahoidolla. Hoitosuosituksena on mikroneulaus joka toinen viikko 4-6 kertaa. Hoidon kiinteyttävää vaikutusta voidaan edelleen parantaa yhdistämällä mikroneulaus ja Glykopeel Anti-aging peel

 


VEITSETÖN KASVOJENKOHOTUS 90 min 125 €

Veitsetön kasvojenkohotus on täydellinen kasvojen ilmettä kohottava ja aineenvaihduntaa parantava hoito. Ihon laatu paranee ja kasvojen ilme kirkastuu. Lopputuloksena on pirteät ja elinvoimaiset kasvot.

Ultraääni saa kiihdyttää kasvojen aineenvaihduntaa, turvotus laskee ja kasvojen lihaksisto jäntevöityy ja uudistuu nopeammin. Kiinteytyshoito saa aikaan täsmällisesti kohdistettuja lihassupistuksia, minkä seurauksena ilme kohoaa. Kokonaisvaikutuksena kasvolihakset rentoutuvat ja jäntevyys kasvaa. Lopputuloksena pirteät ja elinvoimaiset kasvot.
Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan, kasvojen lihasstimulaation, tehosteaineen imeyttäminen, kiinteyttävän naamion sekä hoitovoiteet.

 


KASVOJEN KIINTEYTYSHOITO 40 min 60 €

Kiinteytyshoito on erittäin tehokas: Kudoksessa saadaan aikaan lihassupistus, joka on selvästi myös silmin havaittavissa ja vastaa normaalia aktiivista harjoittelua. Laitteen avulla harjoitus voidaan kohdistaa täsmällisen tarkasti juuri haluttuun lihasryhmään.
Hoidossa käsitellään tarpeiden mukaisesti kasvojen eri alueet: kulmakarvan kohotus, poski, ylähuulen alue, leukapielet, kaula.

Sulje