Lahjakortti kauneushoitolaan

Fabelen lahjakortti on oivallinen henkilökohtainen tapa ilahduttaa lähimmäistäsi. Lahjakortin voi ostaa joko valitsemallesi palvelulle tai voit antaa lahjansaajan itse päättää, mitä hoitoja hän haluaa. Tällöin lahjakortti kirjoitetaan haluamallesi summalle.

Lahjakorttimme on voimassa pääsääntöisesti 6 kk, joululahjakortit noin 5 kk. Lahjakortti on käytettävä voimassaoloajan puitteissa emmekä hyväksi vanhentuneita lahjakortteja maksuvälineiksi. Jos lahjansaaja on sairastuminen tms. vuoksi estynyt käyttämästä lahjakorttia voimassaoloajan aikana, voimassaoloajan pidentämisestä täytyy erikseen sopia etukäteen.

***

Voit ostaa lahjakortin piipahtamalla hoitolassamme tai näppärästi myös verkosta.

* JOS HALUAT sähköisen lahjakortin, klikkaa etusivulla olevaa Varaa aika -painiketta. Löydät palveluvalikosta Osta lahjakortti -välilehden, jonka ohjeita seuraamalla saat lahjakortin suoraan joko omaan tai lahjasaajan sähköpostiin.

Lahjakorttikauppa muodostaa aina lahjakorttikoodin haluamallesi summalle. Halutessasi voit myös itse laatia lahjakortin esim. jollekin hoidolle ja liittää tähän sähköpostilla saamasi lahjakorttikoodin. Näin lahjansaaja saa lahjan hoitoon eikä lahjakortin arvo ole näkyvillä.

Joulukuussa ostettujen sähköisten lahjakorttien voimassaoloaikana näkyy teknisistä syistä virheellisesti vain 3 kk. Muutamme jokaisen kortin voimassaoloajan automaattisesti toukokuun loppuun.