Lahjakortti kauneushoitolaan

Fabelen lahjakortti on oivallinen henkilökohtainen tapa ilahduttaa lähimmäistäsi. Lahjakortin voi ostaa joko valitsemallesi palvelulle tai voit antaa lahjansaajan itse päättää, mitä hoitoja hän haluaa. Tällöin lahjakortti kirjoitetaan haluamallesi summalle.

Lahjakorttimme on voimassa pääsääntöisesti 6 kk, joululahjakortit noin 5 kk. Lahjakortti on käytettävä voimassaoloajan puitteissa emmekä hyväksi vanhentuneita lahjakortteja maksuvälineiksi. Jos lahjansaaja on sairastuminen tms. vuoksi estynyt käyttämästä lahjakorttia voimassaoloajan aikana, voimassaoloajan pidentämisestä täytyy erikseen sopia etukäteen.

***

Voit ostaa lahjakortin piipahtamalla hoitolassamme tai näppärästi myös verkosta.

* JOS HALUAT sähköisen lahjakortin, klikkaa etusivulla olevaa Varaa aika -painiketta. Löydät palveluvalikosta Osta lahjakortti -välilehden, jonka ohjeita seuraamalla saat lahjakortin suoraan joko omaan tai lahjasaajan sähköpostiin.

* JOS HALUAT, että postitamme lahjakortin sinulle, toimi seuraavalla tavalla:

  1.  Maksa haluamasi lahjakorttisumma (+ postikulut 3 e) Fabelen pankkitilille FI 85 1330 3000 130701 käyttäen viitenumeroa 1384
  2. Lähetä Fabeleen tekstiviesti (p. 040 931 3037) tai sähköpostiviesti (salonki@fabele.fi) maksetusta lahjakortista.
  • Otsikoi viesti sanalla LAHJAKORTTI.
  • Kerro selkeästi, millaisen lahjakortin haluat lahjansaajalle kirjoitettavan.
  •  Liitä tähän viestiin se osoite, jonne haluat lahjakortin toimitettavan.
  •  Jos haluat mahdollisimman nopean toimituksen, liitä viestiin kuittikopio suoritetusta tilisiirrosta.

Vastaamme jokaiseen lahjakorttiviestiin mahdollisimman nopeasti. Postitamme lahjakortit heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.