Tuotteet

ENVIRON

Etelä-afrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämä ihonhoitosarja, jonka vahvana aseena ikääntymismuutoksia ja ihon valovaurioita vastaan toimii A-vitamiini. Sarjasta löytyvät myös tehokkaat tuotteet akneihon hoitoon. Tuotteet eivät sisällä hajusteita.

EMINENCE

Eminence-tuotteiden koti on Unkarissa. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä käsityönä, eikä niihin lisätä valmistusprosessissa mitään synteettisiä ainesosia eikä vettä. Tuotteet säilyvät kasviperäisten, säilyvyttä parantavien aineiden kuten hunajan ja ansiosta. Eminence-tuotteet ovat aivan erilaisia kuin mikään aiemmin. Niissä tuoksuvat ja tuntuvat marjat, yrtit ja hedelmät ja vaikuttavien aineiden määrä on hätkähdyttävä, jopa 97% eli tuotteet ovat myös käytössä erittäin riittoisia.

CND SHELLAC

CND Shellac on hybridilakka, joka yhdistää kynsilakan nopeuden ja helppouden geelin vahvuuteen ja kestävyyteen. Lakka on ohut ja joustava kuten kynsilakka, mutta se antaa voimakkaan ja peilikiiltävän pinnan, joka estää naarmuuntumisen ja ruttaantumisen - vaikka et varoisi kynsiäsi. Täydellinen väri kynsiin kahdeksi viikoksi. CND Shellac ei sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

GEHWOL-jalkahoitotuotteet

Saksalaisille Gehwol-jalkahoitotuotteilla on pitkä historia: niitä on valmistettu yli sadan vuoden ajan. Gehwol on laadukas ammattikäyttöön tarkoitettu kattava tuotesarja jalkojen hyvinvointiin