Mikroneulaushoidot

45 min 105 € (kasvot)

 

45 min 125 € (kasvot ja kaula)

 

60 min 150 € (kasvot, kaula, decolte)

 

Mesoterapia on yksi tehokkaammista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista, kosteuttavista ja vanhenemismuutosten kehittymistä hidastavista menetelmistä. Mesoterapia stimuloi kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista, kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä ja ihon sävyä.

Mesoterapiassa eli mikroneulauksessa hoitoseerumin aktiiviaineet viedään ihon syvempiin kerroksiin automaattisella neulauskynällä, sarjapistoksina. Hoitoseerumina Fabelessa käytetään Caregen Ltd:n kehittämää bioaktiivisia peptidejä sisältävää Dermaheal mesoterapialiuosta, jolle on myönnetty CE-laadunvarmistusmerkintä.

Hoidon jälkeen iholla voi olla ohimenevää kuumotusta, punoitusta ja täplikkyyttä. Ihon toipumista nopeuttamaan ja em. oireita lievittämään suosittelen ostamaan ensimmäisen mikroneulauskerran yhteydessä hoitovoiteen (46 €).

Parhaimman tuloksen saat sarjahoidolla. Hoitosuosituksena on mikroneulaus joka toinen viikko 4-6 kertaa. Hoidon kiinteyttävää vaikutusta voidaan edelleen parantaa yhdistämällä mikroneulaus ja Glykopeel Anti-aging peel

Sulje