Klassiset ja hemmottelevat


KLASSISET KASVOHOIDOT

OIVALLINEN KASVOHOITO 60 min 68 €

Sinulle, jos toivot täydellistä kasvohoitoa eikä ihossasi ole paljon epäpuhtauksia.
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmittäminen höyryllä, tarvittaessa hiukan ihon mekaanista ihon puhdistusta, rentouttava hieronta ihotyypin mukaisella naamiolla, hoitovoiteet.

 


VERRATON KASVOHOITO 90 min 83 €

Sinulle, jos toivot täydellistä, pitkää kasvohoitonautintoa. Verrattomassa kasvohoidossa voidaan myös tarvittaessa jonkun verran puhdistaa ihoa. Hoito kruunataan pitkällä kasvot-kaula-decoltee -hieronnalla.
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmittäminen höyryllä, tarvittaessa hieman mekaanista ihon puhdistusta, pitkä, rentouttava hieronta ihotyypille sopivalla naamiolla, hoitovoiteet.

 


KUULAS JA RAIKAS KASVOHOITO 90 min 83 €

Sinulle, jos ihossasi on paljon epäpuhtauksia ja toivot perusteellista puhdistusta.
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lämmittäminen höyryllä, perusteellinen ihon mekaaninen puhdistus, tasapainottava naamio ja ihotyypille sopivat hoitovoiteet.

 


HEMMOTTELEVAT KASVOHOIDOT

HERROJEN HIPIÄ 40 min 55 €

Rentouttava hellävarainen kasvohoito miehille. Herrojen hipiä -kasvohoito ei sisällä lainkaan ihon mekaanista syväpuhdistusta, joten se soveltuu hyvin lahjaksi ja ensimmäiseksi kasvohoitokokemukseksi.
Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ihotyypin mukaisella naamiolla sekä hoitovoiteet.

 


LUMOAVA KASVOHOITO 75 min 80 €

Kasvohoito, joka on kuin perhosen siiven kosketus. Hemmotteleva, täydellisen rentouttava hoito, johon ei sisälly lainkaan ihon syväpuhdistusta, ainoastaan lempeitä elementtejä. Loistava lahjaidea!
Alkupuhdistus, kuorinta, kuorinnan vaikutuksen aikana rentouttava päänhieronta, ihotyypin mukainen naamio, naamion vaikutuksen aikana hieronta joko käsille tai jaloille, hieronta kasvoille, kaulalle ja decolteelle, hoitovoiteet.