Vartalohoidot

Fabele tarjoaa monipuolisen valikoiman rentouttavia, vartaloa kiinteyttäviä, selluliittia hoitavia ja ihonlaatua parantavia vartalohoitoja.

 

SELLULIITTI- JA VARTALONMUOKKAUSHOITO

Hoitomenetelmä, jolla saat tuloksia jo yhdellä kerralla!

Tarkoin suunnitellulla hoitomenetelmällä vähennetään ihonalaista rasvaa halutuilta alueilta, joihin on vaikeaa tai mahdotonta liikunnalla vaikuttaa esim. alavatsasta, kyljistä, sisäreisistä ja alleista. Hoito sisältää erilaisia vaiheita, jotka käydään läpi jokaisella hoitokerralla. Hoito on täysin kivuton ja se soveltuu sekä miehille että naisille.

Koska hoito on kokonaisvaltainen ja tehokas, sinun täytyy olla perusterve.
Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Suositus 5 – 8 hoitokertaa yhden viikon välein.

 

RADIOFREKVENSSIHOITO 30 min 45 €

Radiofrekvenssihoidolla voidaan kiinteyttää ihoa, tehostaa ihon kollageenituotantoa sekä vähentää hoidettavan alueen turvotusta. Hoito tuntuu iholla miellyttävänä lämpönä. Radiofrekvenssihoidon voi yhdistää esimerkiksi vartalon kiinteytyshoitoon.

 


VARTALON KIINTEYTYSHOITO 30 min 45 €

Erittäin tehokas ja miellyttävä stimulaatiovirralla tehtävä lihasten kiinteytyshoito. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Hoitokohteita ovat esim. vatsa, keskivartalo, kädet ja rintojen alue. Hoitosuosituksena yksi hoitokerta viikossa vähintään viiden viikon ajan.

 


OIVALLINEN VARTALOHIERONTA 60 min 50 €

Lempeä, aiheenvaihduntaa kiihdyttävä ja ihoa hoitava kokovartalohieronta.

 


VERRATON VARTALOHOITO 90 min 98 €

Nautinnollinen, ihoa hellivä vartalohoito, joka kuulastaa, kosteuttaa, rentouttaa sekä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa.
Hoito sisältää ihoa kirkastavan kokovartalokuorinnan, kosteuttavan kokovartalonaamion sekä rentouttavan päästä varpaisiin ulottuvan hieronnan.

Sulje