Vartalohoidot

Fabele tarjoaa monipuolisen valikoiman rentouttavia, vartaloa kiinteyttäviä, selluliittia hoitavia ja ihonlaatua parantavia vartalohoitoja.

SELLULIITTI- JA VARTALONMUOKKAUSHOITO 120 min 175 €

Hoitomenetelmä, jolla saat tuloksia jo yhdellä kerralla!

Tarkoin suunnitellulla hoitomenetelmällä vähennetään ihonalaista rasvaa halutuilta alueilta, joihin on vaikeaa tai mahdotonta liikunnalla vaikuttaa esim. alavatsasta, kyljistä, sisäreisistä. Hoito sisältää erilaisia vaiheita, jotka käydään läpi jokaisella hoitokerralla. Hoito on täysin kivuton ja se soveltuu sekä miehille että naisille.

Koska hoito on kokonaisvaltainen ja tehokas, sinun täytyy olla perusterve.
Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Suositus 5 – 8 hoitokertaa yhden viikon välein.

RADIOFREKVENSSIHOITO 30 min 45 €

Radiofrekvenssihoidolla voidaan kiinteyttää ihoa, tehostaa ihon kollageenituotantoa sekä vähentää hoidettavan alueen turvotusta. Hoito tuntuu iholla miellyttävänä lämpönä. Radiofrekvenssihoidon voi yhdistää esimerkiksi vartalon kiinteytyshoitoon.


VARTALON KIINTEYTYSHOITO 30 min 45 €

Erittäin tehokas ja miellyttävä stimulaatiovirralla tehtävä lihasten kiinteytyshoito. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Hoitokohteita ovat esim. vatsa, keskivartalo, kädet ja rintojen alue. Hoitosuosituksena yksi hoitokerta viikossa vähintään viiden viikon ajan.


OIVALLINEN KOKOVARTALOHIERONTA 60 min 65 €

Lempeä, aiheenvaihduntaa kiihdyttävä ja ihoa hoitava kokovartalohieronta.


VERRATON VARTALOHOITO 90 min 110 €

Nautinnollinen, ihoa hellivä vartalohoito, joka kuulastaa, kosteuttaa, rentouttaa sekä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa.
Hoito sisältää ihoa kirkastavan kokovartalokuorinnan, kosteuttavan kokovartalonaamion sekä rentouttavan päästä varpaisiin ulottuvan hieronnan.


BELLABACI -hieronta 45 min 70 €

Bellabaci -hieronta on muunneltu ja yksinkertaistettu versio munaisesta kuppaushoidosta. Lempeillä imukupeilla toteutettava hoito ulottuu kudoksissa syvälle rentouttaen kivistäviä lihaksia ja parantaen tehokkaasti kudosten aineenvaihduntaa. Hieronnan jälkeen olo on lämmin ja rentoutunut. Hierotulla alueella voi tuntua tehostuneen aineenvaihdunnan vuoksi hiukan kihelmöintiä.


KUUMAKIVIHIERONTA 60 min 70 €

Kuumakivihieronta on sananmukaisesti hierontaa lämpimillä kivillä. Lämmitetyt kivet vievät lämpöä syvälle lihaksiin, rentouttaen sekä mielen että kehon. Lämpö ja kivien hierova vaikutus tehostavat aineenvaihduntaa, vilkastuttavat verenkiertoa sekä vähentävät lihasjännitteitä ja -kireyksiä. Hieronta toteutetaan kotimaisilla Hukka-vuolukivillä, jotka varaavat itseensä noin 2,5 kertaa enemmän lämpöä kuin perinteinen kiviterapioissa käytetty laavakivi: näin hieronnassa käytettyjen kivien lämpö säilyy koko hoidon ajan terapeuttisen hellivänä.


LYMFABOOTS -HIERONTA 30 min 40 €

Virkistävä, rentouttava ja aineenvaihduntaa tehostava lymfaattinen paineluterapiahieronta joko jaloille tai käsivarrelle. Lymfaboots hieronta on kevyt ja miellyytävän tuntuinen hoito, joka toteutetaan vaatteiden päälle puettavien reisimittaisten hierontabootsien tai -hihan avulla. Lymfahieronta sopii istumatyötä tekeville ja erityisesti henkilöille, jotka kärsivät tilapäisestä liikunnan puutteesta tai aineenvaihduntahäiriöistä esimerkiksi leikkauksen tai sairauden seurauksena. Hoito voidaan tehdä yhtä aikaa esimerkiksi kasvohoidon tai ripsikäsittelyiden kanssa. Toisen hoidon yhteydessä toteutettuna hinta 25 € (valitse tällöin hoito ajanvarauksen lisäpalveluvalikosta).