Kasvojen kiinteytys

 

VEITSETÖN KASVOJENKOHOTUS 90 min 135 €

Veitsetön kasvojenkohotus on täydellinen kasvojen ilmettä kohottava ja aineenvaihduntaa parantava hoito. Ihon laatu paranee ja kasvojen ilme kirkastuu. Lopputuloksena on pirteät ja elinvoimaiset kasvot.

Ultraääni saa kiihdyttää kasvojen aineenvaihduntaa, turvotus laskee ja kasvojen lihaksisto jäntevöityy ja uudistuu nopeammin. Kiinteytyshoito saa aikaan täsmällisesti kohdistettuja lihassupistuksia, minkä seurauksena ilme kohoaa. Kokonaisvaikutuksena kasvolihakset rentoutuvat ja jäntevyys kasvaa. Lopputuloksena pirteät ja elinvoimaiset kasvot.
Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan, kasvojen lihasstimulaation, tehosteaineen imeyttäminen, kiinteyttävän naamion sekä hoitovoiteet.

 


KASVOJEN KIINTEYTYSHOITO 40 min 60 €

Kiinteytyshoito on erittäin tehokas: Kudoksessa saadaan aikaan lihassupistus, joka on selvästi myös silmin havaittavissa ja vastaa normaalia aktiivista harjoittelua. Laitteen avulla harjoitus voidaan kohdistaa täsmällisen tarkasti juuri haluttuun lihasryhmään.
Hoidossa käsitellään tarpeiden mukaisesti kasvojen eri alueet: kulmakarvan kohotus, poski, ylähuulen alue, leukapielet, kaula.

 


Muut kasvojen kiinteytyshoidot

 

HUULTEN YMPÄRYSHOITO  30 min 35 €

Täsmähoito suunympärysjuonteille ja kuivalle iholle. Tasoittaa huulien ympärysihon juonteita ja ilmeryppyjä sekä kosteuttaa hellävaraisesti ihoa.

 


RADIOFREKVENSSIHOITO 60 min 95 €

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ihoa, stimuloi kollageenin tuotantoa sekä pienentää ihohuokosia. Hoito parantaa verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta paranee. Lopputuloksena on tasainen ja kuulas iho. Radiofrekvenssihoito tuntuu iholla miellyttävänä lämpönä.
Parhaimmat tulokset saat sarjahoitona.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, radiofrekvenssikäsittelyn koko kasvoille, heleyttävän naamion sekä hoitovoiteet.

 


SILMÄNYMPÄRYSIHON HOIDOT

Silmienympärysiho on merkittävästi ohuempi kuin iho muualla kasvoissa. Se on myös mikrorakenteeltaan löyhempää kuin esimerkiksi poskien iho. Muun muassa näiden seikkojen vuoksi silmänympärysihoa ei voi hoitaa samalla tavoin kuin muuta kasvojen ihoa. Meiltä Fabelesta saat täsmähoidot silmänympärysalueen ongelmiin.

 

YLÄLUOMIEN KOHOTUS 30 min 35 €

Tämä täsmähoito sopii sinulle, jos yläluomesi ovat raskaat, laskeutuneet ja katseesi kaipaa piristystä.

 


SILMÄNYMPÄRYSHOITO 30 min 35 €

Tämä hoito sopii sinulle, jos sinulla on ongelmia silmänympärysihon kanssa.
Täsmähoidolla voidaan poistaa silmänympärysalueelle kertynyttä nestettä (esim. silmäpussit) ja kiinteyttää hellävaraisesti herkkää ihoa tai tasoittaa silmänympärysihon juonteita ja ilmeryppyjä sekä kosteuttaa hellävaraisesti herkkää ihoa.

 

Silmänympärysihonhoidoissa parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitona.

 

Silmänympärysihon kotihoito

Silmämeikki on poistettava aina iltaisin silmämeikinpoistoon tarkoitetulla aineella. On hyvä huomioida, että kaikki kasvojenpuhdistusaineet eivät sovellu silmämeikin poistoon.
Silmänympärysihon kosteustasapainosta on hyvähuolehtia erityisillä silmänympärysvoiteilla. Kasvojen iholle tarkoitetut voiteet ovat yleensä raskaita ja voivat aiheuttaa nesteiden kerääntymistä.
Voidetta levitetään hyvin vähän taputellen silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin.